Telegram Group Search
یک گزارش و یک پیشنهاد؛

گزارش؛
مدتی پیش برای يافتن مکانی حداقلی جهت برپا نگاه داشتن اندیشکده خرد جنسی فراخوانی حمایتی تقدیم شد‌.
ضمن سپاس از لطف و اعتماد حامیان مبلغ چهل و سه میلیون تومان جمع آوری شده است.


پیشنهاد؛
همچنان که می‌دانید اندیشکده خرد جنسی از سال ١٣٩٦ تولیدات مختلفی در حوزه‌ی آموزش و بهینه سازی زیست جنسی ایرانیان داشته است.

مجموعه آموزشی یک پیشنهاد ساده

مجموعه آموزشی خرد جنسی

ما تاکنون توفیق دریافت هیچ گونه حمایت دولتی یا نهادی، مارکت یا ... را نداشته‌ایم.

پیشنهادمان این است که از بین ده هزار مخاطب مستقیم افرادی که امکان حمایت ماهیانه مستمر بین صد تا سیصد هزار تومان دارند #حامی_همراه اندیشکده شوند.

هرچند امر عمومی و خیر جمعی در جامعه ما کم رنگ شده (و به عنوان مثال از سی هزار بازدید فراخوان قبلی تنها صد و بیست و سه نفر دعوت حمایت را عملی پاسخ دادند) اما معتقدیم در همین شرایط می‌توان ادامه داد و باید ادامه داد و اصلا هنر همین حرکت در کمبودها و نقصان‌ها است!

برای پیوستن به جمع《حامیان همراه》 لطفا به آی دی @Yek_pishnahad_sade
پیام دهید. و لطفا منتظر حمایت دیگران نمانید، همانطور که ما در حرکت و روشن کردن چراغ خرد جنسی به انتظار حمایت فلان مسئول و بهمان نهاد و ‌‌.‌‌.‌. ننشستیم.

با احترام و سپاس یاسرعرب.


@kherad_jensi
@yaser_arab57
خداوکیلی در شرایطی که نصف مردم در انتخابات اساسا شرکت نمی‌کنند اینکه چهار نفر را تایید صلاحیت کنی که هر چهار تا زمان بسیاری را در اذهان عمومی و رسانه‌های رسمی و غیر رسمی تلف کنند، صدها میلیارد تومان هزینه انتخاباتی شان شود تا هر چهار نفر از میان مردم سرمایه اجتماعی جمع کنند که در نهایت همه به نفع یک نفرشان انصراف داده یا حذف شوند و همه اینها برای اینکه بتوانند مقابل یک نفر بایستند و باز هم حتی در این طراحی شکست بخوری اسم‌اش چیست؟

(بعد هم راست و چپ بروی و دائم از شان و جایگاه و کلید واژه《مردم》استفاده کنی!)

چقدر حقیر شدند برخی‌ها....
@yaser_arab57
وقتی پس از قبولی در دانشگاه دولتی انصراف می‌دادیم، دچار محرومیت می‌شدیم،چون هزینه‌ عمومی ایجاد شده بود.
انصراف حق است؛
اما اگر از اموال عمومی خرج شده باشد، باید مکلف به بازپرداخت هزینه‌ی عمومی باشیم.
هزینه‌ی ساعاتی که نامزدها در تلویزیون حاضر می‌شوند، پس از انصراف متوجه کیست؟
-mafish-

@yaser_arab57
واقعا اینها در یک صف قبل مناظرات ایستاده و‌ نماز می‌خواندند؟ تن و بدن آدم از این سطح دعوا سر لحاف قدرت به تکان در میاد!

رسما حیثیت هم را می‌درند این بزرگواران ارزشی! اینها وقتی با یکدیگر که هم گفتمان جبهه انقلاب! هستند چنین می‌کنند با مخالف خود با زیر دست خود با زندانی خود چه‌ها خواهند کرد؟

بدرید یکدیگر را ....
ملت ما بیدارتر می شود!

@yaser_arab57
یاسر عرب
واقعا اینها در یک صف قبل مناظرات ایستاده و‌ نماز می‌خواندند؟ تن و بدن آدم از این سطح دعوا سر لحاف قدرت به تکان در میاد! رسما حیثیت هم را می‌درند این بزرگواران ارزشی! اینها وقتی با یکدیگر که هم گفتمان جبهه انقلاب! هستند چنین می‌کنند با مخالف خود با زیر دست…
قبلا فکر می‌کردیم سیاست پدر و مادر ندارد!
حالا می‌بینیم خیلی چیزها ندارد که کمترین‌اش پدر و مادر است!
با پول بیت المال و‌مالیات خودمان به تماشای فیلم بلند این روزها نشسته‌ایم؛
《دیوانه‌خانه‌ی انتخابات》

@yaser_arab57
دعا کنید پزشکیان رای نیاورد!
یاسرعرب

از فردای ریاست جمهوری پزشکیان که جمهوری مؤمنین و مومنات بیکار شده و با اسنپ به دولت سايه و موسسات گرد و قلمبه‌ی سابق برگردند گذاشتن چرخه‌ی چوب و تیر آهن و دکل لای چرخ دولت شروع خواهد شد.

مدیران و وزیران و منصوبان او لیبرال، مسئله‌دار، غرب زده و نفوذی لقب خواهند گرفت. هر وزيری برای گرفتن رای اعتماد به مجلس معرفی شود خاک باغچه‌ زندگی‌اش به امید پیدا شدن چند کرم با لودر بیل خواهد خورد و اگر از خودش و خانواده‌اش چیزی پیدا نشد، عکسی از نوشابه خوردن و رقصیدن پسرخاله‌اش در یک عروسی کف فجازی هشتگ می‌شود. (اگر هیچ چیز پیدا نشد هفت جد قبلش به یهودیان منتسب خواهد شد)

قارچ‌های رسانه‌ای چون طنز سیاسی دکتر سلام دوباره رشد کرده و با بودجه‌ی برخی نهادها و سازمان‌های انتصابی به لجن پراکنی‌های معمول و مرسوم و تمسخر و تحقیر دولت روی خواهند آورد. و هر روز یک خاری که در چشم دولت قبل گل بود را جنگل هرز نشان خواهند داد.

به محض صحبت از مذاکره با غرب جمعی خود آتش به اختیار خوانده از امت حزب الله از کمبود حجاب تا گرانی دلار نگران همه‌ی مشکلات کفن پوش بیرون خواهد ریخت، شعار سر خواهد داد و نینجاهای انقلابی دولت بی‌غیرت را با بالا رفتن از سفارت کشورهای اروپایی حیدر حیدر کنان تنبیه خواهند کرد.

گرانی گوشت و مرغ و برنج و روغن که در دولت رئیسی موجبات سکوت ایشان و نگاه کردن به ابرها را ایجاد کرده بود مسئله اول کشور خواهد شد. در دسترس نبودن بسیاری از داروها واقعیت نام می‌گیرد و دوربین‌های صدا و سیما دائم از مشکلات و بدبختی‌های مردم به خصوص در مناطق محروم فیلم و گزارش و مستند خواهند ساخت.

از یک طرف خودروی داخلی دوباره تابوت ایرانی نام می‌‌گیرد و از طرف دیگر آزاد شدن واردات خودروی خارجی باعث تحقیر ملی و خروج ارز و رواج کاپیتالیسم در کشور نامیده خواهد شد!

باری!
که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل‌ها...


اضافه؛


از نوشتن این یادداشت👆

نیت منصرف کردن شخصی از رای دادن را ندارم. نوشتم تا یادآوری کنم چه موانعی سر راه است.
هر شخصی می‌خواهد رای بدهد با اطلاع از بیابان پیش رو بند کفش‌های‌اش را ببندد، گردن گيرش را درست کرده ‌و با گام‌های محکم به سمت صندوق برود.
وظیفه من فعلا فقط توصیف است.
@yaser_arab57
🔴 از پرده برون افتاد راز

پناه بر خدا از پرده هایی که بر می افتند و لاجرم مشخص می شود در حلقه رندان خبری نیست که نیست.

تکذیبیه های پیاپی عدم انصراف از سوی دو ستاد آقای قالیباف و جلیلی تنها یک معنا بیشتر ندارد:

از طرف هر ستاد علیه ستاد دیگر خبرسازی و عملیات روانی سنگینی برای انصراف در حال وقوع است!

این دو بزرگوار تقریبا پذیرفته اند نفر اول حاضر در دور دوم انتخابات شخص دیگری است و اکنون مسئله بر سر رقابت یا بهتر بگویم تقلا برای بقا و حضور یکی از آنها در دور دوم است.
اساسا اکنون طرف دعوای این دو نفر خودشان هستند و نه شخص دیگری.

به چه قیمتی؟
سبقت تحت هر شرایطی...

مِی خور که شیخ و حافظ و مفتی و محتسب
چون نیک بنگری همه تزویر می‌کنند.

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
کشيش و دختر باغبان!
استاد الهی قمشه‌ای

@yaser_arab57
یا رفیق من لا رفیق له!
ای دوست کسی که رفیقی ندارد. مردم ایران در این جهان جز تو یاوری ندارند. اینک ما به پاس گل تو نیازمندیم. کسانی که بر ما رحم نمی‌کنند را بر ما مسلط مگردان. آمین
کوتاه؛
چون برخی دوستان نوشته‌اند که چرا مشخصا نمی‌نويسی که رای می‌دهی یا نه و صراحتا نام کسی که می‌خواهی به او رای بدی را نمی‌بری؟

اینجا کودکستان نیست!
من به فهم و درک مخاطب خودم احترام می‌گذارم‌. رای ندادن یا به فلان شخص رای دادن تصمیم شخصی من از روی میزان عقلی است که الان دارم. ابراز آن کمکی به مسئله‌مند نگاه کردن به انتخابات نمی‌کند!

من سمپات هیچ کس نیستم. برای مخاطب هم همین را می‌پسندم. رسیدن به فهم هم‌بسته از شرایط تاريخی و امروز‌مان مهم است نتیجه‌ای که هر فرد در رای دادن می‌گیرد باید ميوه‌ی درخت اندیشه‌ی خود فرد باشد!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
با بد، بجز بدی نکند چرخ نیلگون
از خار، هیچ میوه نچیدند غیر خار!


@yaser_arab57
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بااین نگاه که رجل سیاسی صرفا معطوف به جنس مرد است، پس مخاطب بسیاری از آیات قرآن و به تعبیر نیمی از مخلوقات انسانی خداوند، زن نباید باشد.
صالحه خدادادی

با‌این حساب زنان در مواجهه بسیاری از احکام فقهی نیز مشمول قاعده رفع القلم خواهند شد. چنین است؟

اگر دقیق تر به دعوای سر معنای رجل سیاسی، در اصل۱۱۵ ق.ا. نگاه کنیم، می‌بینیم حتی اگر مسئله مقنن، زن نبودن فرد در مقام ریاست جمهوری باشد، قانون خود را به هنگام انتخابات مجلس خبرگان رهبری، صدارت و وزارت، منتخبین شورای نگهبان و سایر انتصابات نقض کرده است. در واقع بدون تاکید بر لزوم مرد بودن هریک ازاین موارد در متن قانون، در عمل غنیمت به هنگام تقسیم فقط به مردان رسیده است و حتی اگر روزی روزگاری زنی به این جایگاه نزدیک شده است آژیر خطر نقض کلیشه های جنسی به صدا درآمده است. پس بیراهه نرویم، تفسیر رجل به جنس مرد موضوع گره خورده به سقف شیشه ای است و بس.

خواندن دیدگاه اعظم طالقانی، زنی که تا آخرین سال حیاتش بصورت نمادین در اعتراض به واژه رجل سیاسی در ثبت نام کاندیداتوری ریاست جمهوری شرکت می‌کرد، خالی از لطف نیست:
https://www.didbaniran.ir/fa/tiny/news-18962


@kherad_Jensi
Forwarded from #کارخیر
دوستان عنایت کنید؛
‏دختری بیست و چند ساله که بواسطه‌ی درگذشت مادر و متواری بودن پدرش مدتی‌ست متولی اداره‌ی زندگی خود و برادر کوچکترش شده، باید تا فردا ۳۰ میلیون‌تومان کمک هزینه‌ی رهن منزل را بپردازد و الا مجبور به تخلیه خواهد بود….
‏این ⁧ #کارخیر⁩ فوری‌ست دوستان!

‏6393461025410958

‏⁦ karekheir.bayat.info
🔴شام آخر

ببینید،بشنوید و بفهمید هرآنچه را که اهل علم بی انتفاع از قدرت و ثروت دلسوزانه بیان کردند و شما ندیدید و نشنیدید و نفهمیدید!


📌از یکسو نرخ فاجعه بار حدود ۴۰ درصدی مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری بیانگر یک «نه بزرگ» است که خبر از زخمهای عمیق نشسته بر روح و پیکر جامعه می دهد.
اساسا جایی برای غافلگیری نیز وجود ندارد هنگامی که هر آنچه خواستند با این مردم کردند:

از ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ و همه سالیان قبل از آن.
از همه دختران و پسران حاضر در خیابان تا وحید اشتری و صبا آذرپیک حاضر در زندان.
از همه کارگران و کارمندان تا همه بازنشسته گان و سالمندان.
از امامت جمعه صدیقی تا برنامه تلویزیونی شهبازی.
از استمرار گشت ارشاد در خیابانها تا اخراج اساتید و دانشجویان از دانشگاه ها.

این نرخ مشارکت یک «نه بزرگ» بود!

🛑از منظر تحلیلی برای من قطعا انتخابات دیشب «شام آخر» بود.و این آخرین «نه» مسالمت آمیز است که موعد آن از سال ۱۴۰۴ به ۱۴۰۳ تغییر پیدا کرد.دیگر جا برای هیچ تحلیل و حرف اضافه ای در توصیف و تبیین نیست.کما اینکه خیلی وقت است بیان میکنم جامعه از توصیف و تبیین عبور کرده و تغییر می خواهد.

📌دومین نه بزرگ جامعه به حاکمان «نفر برتر» احتمالی و تقریبا قطعی حاضر در همین مشارکت حداقلی است.اینکه مسعود پزشکیان بعنوان نماینده «گفتمان زندگی خواه» در همین فضای حداقلی نیز بالاتر از نماینده جریان تندرو و میانه رو حاکم قرار بگیرد،دو صد کتاب تحلیلی در علم سیاست و اجتماع است.

این یعنی همه دکان‌های شبه رسانه ای و شبه علمی و شبه سیاسی و شبه خیابانی #اقلیت منتفع ناجوانمرد افتاده به جان ملت را باید تعطیل کرد.قد شما همینقدر است آقاجان.

رها کنید ملت ایران را،بگذارید کمی نفس بکشد این جامعه.دست بردارید از این استبداد رای و نظر،مردم چگونه بگویند شما را نمی خواهند:

با پایینترین نرخ مشارکت تاریخ؟
با نفر برتر تقریبا قطعی حاضر در همین پایینترین نرخ مشارکت تاریخ؟

اکنون که بر همگان مبرهن گردید اکثریت کیست و اقلیت کجاست،تغییر در سیاستهای کلان حاکمیت با تمام انرژی و توان خود حاکمیت از سپاه تا دولت باید در دستور کار قرار گیرد:

گشایش اقتصادی با محوریت حل مسئله سیاست خارجه
گشایش اجتماعی با محوریت پذیرش تکثر و احترام به دیگری
گشایش سیاسی با محوریت ایجاد انسجام داخلی

📌کمترین پیامد بی تفاوتی مجدد نسبت به این دو «نه» مسالمت آمیز و بزرگ «فروپاشی ساختاریست»!

https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
و علیکم السلام!

@yaser_arab57
من، صدای جمهوریت شما را شنیدم!
‏میزان مشارکت در انتخابات ۳۹.۹ درصد / آرای باطله ۴.۳ درصد

انتخاب.

پ.ن؛
حالا توپ در زمین حاکمیت است!
تصمیم؟
به به!

خیلی هم عالی....
Forwarded from دیدن
دو اتفاق عجیب در این انتخابات به وقوع پیوسته که تمام تحلیل های سابق را بی اثر می کند و فصل جدیدی در بررسی فهم جامعه ایران است
1. تایید صلاحیت یک چهره اصلاح طلب به نسبت خوشنام جز در استان تهران در باقی ایران نه تنها تاثیری مثبتی به جا نگذاشت بلکه حتی با کاهش معنادار آرا در همه استان ها روبروییم در این بین کاهش 50 % سیستان و حتی کاهش 26 و 22 درصدی گیلان و سمنان که از استان های به نسبت برخوردار به حساب می آیند در نوع خود جالب توجه است. در عین حال مشارکت 23% کردستان و شهر تهران هم معانی خاص خودش را دارد
2. برخلاف تصور همه تحلیل گران که اعتقاد داشتند پزشکیان تنها با مشارکت بالای 55 درصد مردم قادر به پیروزی در انتخابات است، اما آنچه اتفاق افتاد اولا عدم مشارکت مردم و دوما کوچ بخشی از پایگاه رای اصول گرایان به سبد پزشکیان و اصلاح طلبان بود، یعنی وارد وضعیتی شدیم که اصولگرایان حتی در مشارکت پایین هم قادر به جذب پایگاه رای سابق خود نیستند و بخشی از بدنه رای اصلاح طلبان که پیش از این در تحریمی ها بود اینک در توده مردم احیا شده است.

پ.ن
آمارها به نقل از کانال https://www.tg-me.com/a_namdari

به دیدن بیا @BOOF60
ساده و کاربردی
برای آقای پزشکیان

✍️ رحیم قمیشی

آقای پزشکیان یک پای انتخابات مرحله دوم معرفی شده و ایشان در عمل خود را به عنوان نماد تغییر و اصلاح در روند فعلی معرفی نموده‌ است.
اکثر منتقدینِ ایشان به‌حق نگران آن هستند، عملا تفاوت دیدگاه ایشان با نهادهای منتصب رهبری، به بدتر شدن شرایط کشور بینجامد، و یا در خوش‌بینانه‌ترین حالت اصلا نتواند کار مهمی پیش ببرد.

راه حل، بسیار ساده است.
ایشان از رهبری وقت بگیرند.
سیاست‌هایشان را رک و پوست‌کنده و صریح بگویند، و عهد بگیرند چنانچه رأی اکثریت مردم را به‌دست آوردند از سوی ایشان و نهادهای منتصب، مزاحمتی برایشان ایجاد نشود.
اگر رهبری پذیرفتند، همین را به مردم بگویند.
اگر هم نپذیرفتند، خیلی ساده، صادقانه و صمیمانه به مردم بگویند، آمدنِ من به صحنه ممکن نیست، انصراف بدهند و فضا را برای رقابت جلیلی و قالیباف باز کنند.

مطمئن باشند تا ابد هم از ایشان به عنوان یک فرد درستکار و صادق و پاک یاد خواهد شد.

آقای پزشکیان فراموش نکنند انتخابات ریاست جمهوری به ندرت به دور دوم کشیده می شود و اینکه رهبری بگوید بنا نداشته و ندارند با کاندیداها وارد گفتگو شوند، یک بهانه بیشتر نیست.
کسی که می‌خواهد مقام مهم کشورداری را برعهده بگیرد، اگر در این یک هفته نتواند چند ساعت از رهبری وقت بگیرد، تا سیاست‌های کلانش را عرضه کند، بهتر است کناره‌گیری کند و وارد بازی از پیش شکست خورده نشود.

سادگی این پیشنهاد نباید از اهمیتش کم کند. این یک مطالبه بسیار جدی و مهم است.

@ghomeishi3
2024/06/29 10:58:16
Back to Top
HTML Embed Code: